heine@hlkv.dk   30 74 22 61

Aircondition og andre løsninger for Erhverv

Køle- og varmeløsninger for erhverv

Reducer din virksomheds varmeomkostninger med en effektiv varmeløsning fra HLK Køle- & Varmeteknik. Uanset om det er jordvarme eller en luft til vand-varmepumpe, du ønsker, kan vi hjælpe dig med alt fra valg og montering af anlægget til service og vedligeholdelse. Vi tilbyder også gennemgang af dit eksisterende anlæg i dag og rådgiver dig gerne om miljøvenlig energi.

Alt fra aircondition til køleanlæg

Ønsker du en effektiv køleløsning, har vi også mange forskellige af den slags. Vi har alt fra aircondition til gyllekøling og køleanlæg til kartofler. Kontakt os omkring netop dine kølebehov, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning.

Vores kunder betyder alt for os

Det er meget vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfreds med vores service. Derfor lytter vi nøje til dine ønsker og behov, så du sikret den mest optimale løsning til din virksomhed. Du får en bestemt kontaktperson gennem hele processen, og vi overholder altid vores aftaler. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service i branchen.

Kontakt os allerede i dag

Lad os tage en snak om dine behov for varme- og køleanlæg. Vi giver dig meget gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på 30 74 22 61 eller skriv en mail til heine@hlkv.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. VI ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller skrive på email heine@hlkv.dk​​. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er yderst punktlige og overholder naturligvis vores aftaler.​

HLK køle- og varmeteknik

Nyvang 2
7430 Ikast

CVR nr.: 35865209