heine@hlkv.dk   30 74 22 61

Gyllekøling

​Hos HLK Køle- og Varmeteknik i Ikast har vi stor erfaring med gyllekøling, som handler om at hente varme ud af gyllen. Denne varmeteknik er især udbredt i svinestalde, men det er mest i nye stalde, at vi installerer gyllekølingsanlæg. Når du køler dit gylle, så giver det en bedre luft i staldene. Dertil kommer, at det binder ammoniakken i gyllen.

​Vi kan varetage hele entreprisen ved gyllekøling

​Vi har stå for hele entreprisen ved etablering af gyllekøling, herunder dimensionering, ligesom vi gerne tilbyder rådgivning. Vi kan også tilbyde service, vedligeholdelse og reparation af anlæg med gyllekøling i Herning, Ikast, Silkeborg og resten af Midtjylland. Vi stræber altid efter, at anlæg skal have en lang levetid. Derfor sørger vi for en veludført montage og en grundig service.

Hvis du vælger gyllekøling kan du få VE-tilskud

​Vi kan endvidere varetage beregning af både besparelser og tilskudsmuligheder, herunder tilskud til opvarmning af svinestalde. Der er tale om en større beregning, men vi har en bred erfaring med de såkaldte VE-tilskud.

​VE-tilskud er en tilskudsordning, der yder anlægsstøtte til firmaer, herunder landbrug, der omlægger deres procesenergi fra fossilt brændstof til en vedvarende energikilde, som gyllekøling er. Denne ordning støtter endvidere energibesparelser, der sker i tilknytning til konverteringen. Det er et krav, at varmen skal anvendes til produktion af en vare, der skal afsættes.

​Kontakt os for mere info om gyllekøling

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller på heine@hlkv.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for gyllekøling og VE-tilskud. Ud fra dine behov kan vi komme med et uforpligtende tilbud​

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller skrive på email heine@hlkv.dk​​. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er yderst punktlige og overholder naturligvis vores aftaler.​

HLK køle- og varmeteknik

Nyvang 2
7430 Ikast

CVR nr.: 35865209