heine@hlkv.dk   30 74 22 61

Luft til vand varmepumpe nær Silkeborg i Midtjylland

Salg af varmepumper

Overvejer du en luft til vand varmepumpe ved udskiftning af dit oliefyr eller gasfyr? Hos HLK Køle- & Varmeteknik nær Silkeborg, kan vi tilbyde enhver form for varmepumpe, herunder luft til vand varmepumpe som især er et populært valg. Det er et rigtig godt alternativ til jordvarme, eftersom et luft til vand anlæg ikke kræver, at du skal have din have gravet op. Den kræver blot et mindre indgreb i huset.

Store besparelser ved luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe virker ved, at den trækker energi ud af udeluften, hvorpå den løfter energien op på et højere niveau, så den kan bruges til opvarmning af brugsvand og radiatorvand. Det giver store besparelser at skifte dit fossile brændstof, såsom olie, gas eller træpiller, ud med en varmepumpe. Besparelsen kan give helt op til 70% på varmeregningen, alt efter hvilken form for opvarmning du tidligere har haft.

Få et uforpligtende tilbud på luft til vand anlæg

Når du lader os stå for arbejdet, kan du forvente god service og kvalitetssikre løsninger. Vi dækker hele området omkring Herning, Ikast og Silkeborg samt resten af Midtjylland, og vi lægger stor vægt på at overholde alle aftaler og deadlines.

Ønsker du yderligere information om vores luft til vand anlæg samt pris, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 30 74 22 61 eller skrive til heine@hlkv.dk. Vi besvarer med glæde din henvendelse og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller skrive på email heine@hlkv.dk​​. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er yderst punktlige og overholder naturligvis vores aftaler.​

HLK køle- og varmeteknik

Nyvang 2
7430 Ikast

CVR nr.: 35865209