heine@hlkv.dk   30 74 22 61

Jordvarme til Silkeborg, Viborg og Midtjylland

Jordvarme kan dække dit varmebehov

Ønsker du en nem og grøn varmeløsning? Hos HLK Køle- & Varmeteknik nær Silkeborg og Viborg, tilbyder vi salg og montering af jordvarme i Ikast, Herning, Silkeborg og resten af Midtjylland. Jordvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, der kræver minimal vedligeholdelse.

Stabil opvarmning året rundt

Et jordvarmeanlæg trækker energi ud af jorden og omsætter energien til brugsvands- og rumopvarmning. Derved er jordvarme en af de billigste og mest naturlige former for opvarmning, som du kan få.

Når vi monterer jordvarme, graver vi jordslanger ned i din have, på marker eller andre grønne områder. Jordtemperaturen er ganske stabil hele året rundt, og der er derfor altid adgang til denne varige og miljøvenlige energikilde.

Få tilskud når du skifter til jordvarmeanlæg

Ønsker du at udskifte dit olie- eller gasfyr med jordvarme, kan du få et tilskud. Tilskuddet er individuelt og beregnes ved hvert enkelt anlæg, men vi hjælper dig meget gerne med både beregninger og ansøgninger om tilskud. Dertil kommer håndværkerfradraget.

Jordvarme / Jordvarmeanlæg pris

Er du interesseret i en pris på jordvarme / jordvarmeanlæg? Prisen på et jordvarmeanlæg afhænger meget af forholdene i din bolig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 30 74 22 61 eller mail heine@hlkv.dk.

Du kan trygt lade os stå for din varmeløsning

Hos HLK Køle- & Varmeteknik lægger vi altid stor vægt på den personlige kontakt og naturligvis den gode service. Derfor er det altid den samme kontaktperson, du kommer til at have fra start til slut. Vi er en pålidelig samarbejdspartner og overholder alle aftaler, uanset om de er indgået på skrift eller tale.

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller skrive på email heine@hlkv.dk​​. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er yderst punktlige og overholder naturligvis vores aftaler.​

HLK køle- og varmeteknik

Nyvang 2
7430 Ikast

CVR nr.: 35865209