heine@hlkv.dk   30 74 22 61

Varmepumpe erhverv

Driftssikkerhed og lave varmeomkostninger

Reducer din virksomheds varmeomkostninger med en driftssikker og bæredygtig varmeløsning. En varmepumpe udnytter den gratis energi, der er at finde i jorden, vandet og luften. I nogle tilfælde kan du spare op til 70% på varmeregningen. Hos HLK Køle- & Varmeteknik tilbyder vi altid den mest optimale løsning til netop din virksomhed.

Vi vedligeholder din virksomheds varmepumpe

Selvom en varmepumpe er en driftig en af slagsen, er der af og til behov for varmepumpe-service. Dels for at sikre og forebygge fejl og skader, men også i de tilfælde, hvor der er opstået en skade. Vi kan skræddersy en aftale til dig, så vi kommer forbi med jævne mellemrum og sørger for, at alt er, som det skal være.

Vi har mange års erfaring med varmepumper til erhverv

Hos HLK Køle- & Varmeteknik har vi over 20 års erfaring med salg, montering og service af varmepumper, så du kan trygt regne med at, vi har kompetencerne og den rette faglige viden til at udføre arbejdet. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger og rådgiver dig naturligvis i forbindelse med dit valg af varmepumpe, så løsningen er den helt rette for dig og din virksomhed. Der findes mange former for varmepumpeløsninger, alt efter hvilken energikilde der anvendes, og vi har styr på fordelene og egenskaberne ved dem alle sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning til din virksomhed. Kontakt os på telefon 30 74 22 61 eller mail heine@hlkv.dk og lad os få en snak om din virksomheds varmebehov.

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 74 22 61 eller skrive på email heine@hlkv.dk​​. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er yderst punktlige og overholder naturligvis vores aftaler.​

HLK køle- og varmeteknik

Nyvang 2
7430 Ikast

CVR nr.: 35865209